Kara Bilişim 2013 yıllından bu zamana kadar başta Bilgisayar Teknik Servis olmak üzere daha bir çok Bilişim Hizmetleri, Video Prodüksiyon, Grafik Tasarım, Sosyal Medya, İnternet Reklamcılığı, Bilgisayar Ürünleri için satış, montaj ve montaj sonrası destek hizmetleri vermektedir.

Yurt çapında yüksek hızda internet erişimi hizmeti veren NETSPEED firması ile birlikte çalışmaktayız. %100 Türk sermayeli bir “Telekomünikasyon” şirketidir.

Prodüksiyon Hizmetlerimiz ile Tanıtım filmleri, Düğün Klipleri, Okullarda Kutlamalar, Özel Günler İçin Surpriz Çekimleri ve daha fazlası burada.

2019 yılında başladığımız geniş ürün kataloglarıyla birlikte kendimiz baskı ve tasarım hizmetinide vererek, Düğün davetiye çeşitleriye hizmet vermekteyiz.

2020 yılında ise E-Ticaret ile hizmet vermeye başladık. E-Ticaret ile Tüm baskı hizmetlerimizi online olarak sipariş alıp kargolama ile teslim edilmesini sağlamaktayız.

2022 yılında Aras Kargo adı altında Aras Burası olarak birçok E-ticaret sitesinden gelen kargoları alarak müşterilere gelip bizden almaları konusunda hizmet vermeye başladık. 2022 son aylarında ise aynı şekilde iade kargolarının alımına başladık.

/ karabilişim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir